Analyysi

Analyysi-palvelusta saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman. Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa. Analyysista saatavan kehittämissuunnitelman toteuttamiseksi saat ohjauksen tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin – Konsultointi-palveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin.

Analyysi-palvelun sisältö

Analyysi tehdään asiakkaan ja vastuuasiantuntijan yhteistyönä. Yritykselle syntyy kokonaiskäsitys liiketoiminnan nykytilasta, tulevaisuuden suunnasta, mahdollisista strategiavaihtoehdoista ja kehittämismahdollisuuksista. Lopputuloksena on konkreettinen kehittämissuunnitelma, jota yritys voi lähteä toteuttamaan.

Ennen Analyysi-palvelun myöntämistä yritys tekee ennakkotehtävän ja IP-pikatestin, jotka voi ladata alla olevista kuvakkeista.

Lataa ennakkotehtävä Lataa IP-Pikatesti

IP-pikatesti

IP-pikatesti on aineettoman omaisuuden (Intellectual Property, IP) ja aineettomien oikeuksien (Intellectual Property Rights, IPR) tarkistuslista. Sen avulla varmistetaan, että yrittäjä huomioi itselleen tärkeät immateriaalioikeudet omassa liiketoiminnassaan.Testin tekeminen kestää muutaman minuutin ja sen tuloksena syntyy lista IP-asioiden kehittämiskohteista.

Testissä on kymmenen aihepiiriä. Lue ohjeteksti ja vastaa kysymyksiin. Keskustele vastuuasiantuntijan kanssa ja ota tarvittaessa yhteyttä ELY-keskuksen innovaatioasiantuntijaan.

Analyysin hinta ja kesto

Hinta asiakkaalle 220 € + alv/pvä

Analyysin kesto on 1 – 2 päivää. Palveluntuottaja laskuttaa asiakkaan maksuosuuden palvelun toteuttamisen jälkeen.

Hakuprosessi

Analyysi-palvelun myöntää ELY-keskus hakemuksen perusteella. Ole yhteydessä ELY-keskukseen ennen hakuprosessin aloittamista ja sovi jatkotoimenpiteistä. Ennakkotehtävä ja IP-pikatesti toimitetaan ELY-keskukseen ennen palvelun myöntämistä. Näin hakuprosessi etenee:

 

Valitse asiantuntija »
Tee hakemus »